nedelja, 18. oktober 2009

Obrazci za registracijo v eStoritve Zavoda za zaposlovanje.

Danes so bili objavljeni obrazci za pooblaščanje v eStoritve Zavoda za zaposlovanje. To na kratko pomeni, da ste kot iskalec zaposlitve preko zavoda obveščeni o prostih delih. eStoritve imajo dve glavni podpoglavji in sicer eStoritve za pravne osebe in eStoritve za fizične osebe.

eStoritve za pravne osebe:

- prijavo ter ponovitev, spremembo in odjavo prostih delovnih mest (PD-0,48 in PD-0,49)
- Oddajo obvestil o potrebi po sklenitvah pogodbe
- Oddajo obvestil o sklenjenih pogodbah
-
Izmenjavo dokumentacije z izvajalci javnih del
-
Izpolnjevanje ankete LP-ZAP
-
Iskanje po življenjepisih (eCV)
-
eSvetovanje

eStoritve za fizične osebe


- elektronski življenjepis (eCV) Spletna storitev eCV je pripomoček za pripravo brezplačnega življenjepisa po Europass standardu. Omogoča izdelavo, shranjevanje, izpis življenjepisa ter uvrstitev v virtualno borzo dela, po kateri poizvedujejo delodajalci.


- STRANKAM ZAVODA
(Naročanje potrdil iz evidenc brezposelnih oseb, prejemnikov denarnih nadomestil in denarnih pomoči, štipendistov ter iz evidenc programov zaposlovanja, brezplačno obveščanje o prostih delovnih mestih primernih za vas.)


- OSTALIM FIZIČNIM OSEBAM
(Naročanje potrdil, da niso v evidencah Zavoda RS za zaposlovanje)


- eSvetovanje
je spletna storitev, ki ponuja informacije, nasvete in praktične pripomočke za načrtovanje poklicne poti in iskanje zaposlitve. Uporabnika vodi po poti od spoznavanja samega sebe, informiranja o poklicih in določanja zaposlitvenih ciljev, učenja veščin iskanja zaposlitve do iskanja prostih delovnih mest.



1 komentar:

Anonimni pravi ...

Uporabno!